Інформація про конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу.

Дата: 12.06.2024 15:19
Кількість переглядів: 54

Назва об’єкта оцінки: земельна ділянка несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу, загальною площею 0,0189 га., кадастровий номер: 1810136300:08:008:0123, що розташована за адресою: Житомирська область, Житомирський район, місто Житомир, вул. Покровська, 56.

 

Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.

Мета проведення незалежної оцінки: проведення відбору виконавця робіт з оцінки землі для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для її продажу. Визначення ціни продажу земельної ділянки.

Підстава проведення робіт: Рішення 28 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 17.05.2024 р. № 390 «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу».

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватись відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075 (зі змінами, внесеними згідно з наказом Фонду державного майна України від 16.01.2018 №47 та від 11.02.2020 №227), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 №60/28190 (далі – Положення).

Дата час та місце проведення конкурсу: 27 червня 2024 року, об 11:00, за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 1, приміщення малого залу засідань.

Балансоутримувач: Житомирська районна рада Житомирської області (код ЄДРПОУ 13577066).

Кінцевий термін подання документів – 21.06.2024 р. до 16:00

Строк виконання робіт у календарних днях – до 10 днів.

Суб’єкт оціночної діяльності зобов’язаний отримати позитивну рецензію і надати її разом зі звітом про оцінку майна. Вартість оцінки (надання послуг) повинна включати в себе вартість рецензування.

Замовник робіт з оцінки: Житомирська районна рада Житомирської області (код ЄДРПОУ 13577066).

Платник робіт з оцінки: Житомирська районна рада Житомирської області (код ЄДРПОУ 13577066).

Кількість об’єктів: 1 об’єкт (одна земельна ділянка).

 

Критерії вимог щодо вибору оцінювача майна:

  • мінімальна вартість послуг суб’єкта оціночної діяльності щодо виконання експертної грошової оцінки земельної ділянки по відношенню до інших учасників конкурсу;
  • мінімальний строк виконання робіт експертної грошової оцінки земельної ділянки;
  • досвід практичної діяльності суб'єкта оціночної діяльності на ринку України з експертної грошової оцінки земельних ділянок.

Конкурсна документація подається в Житомирську районну раду в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців послуг з виконання робіт з оцінки земель».

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією, а також документи щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки.

Всі документи, матеріали мають відповідати вимогам та зразкам Положення.

Претендентам на участь у конкурсі відповідно до Положення необхідно подати до Житомирської районної ради за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 1, (кабінет 204) конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається з:

  • конкурсної пропозиції, в якій зазначено також строк виконання робіт(у календарних днях), пропозиції щодо ціни надання послуг з експертної грошової оцінки земельної ділянки, з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно з законом;
  • підтвердних документів;
  • документів щодо практичного досвіду виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок.

Документи щодо практичного досвіду повинні містити інформацію про виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок.

До підтвердних документів належать: заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою, інформація про претендента, договори та рецензії на звіти про експертної грошової оцінки земельних ділянок, що підтверджують виконання робіт, висновки про вартість земельних ділянок та акти приймання-передавання послуг з оцінки земельних ділянок.

Інформація про претендента містить: наявність кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, який зареєстрований в Державному реєстрі оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок; інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом з підтверджуючими документами, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку відповідного майна: кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів.

Телефон для довідок: 0689115422



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь