Свято останнього дзвінка у Кмитівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті

Дата: 10.06.2024 15:37
Кількість переглядів: 52

У п’ятницю, 7 червня, заступник голови Житомирської районної ради Володимир Палій спільно з представниками БФ «Імпульс ДСНС» та секретарем Глибочицької сільської ради Віталієм Шпаківським долучився до заходів, приурочених святу останнього дзвінка у Кмитівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті.

 

Володимир Палій привітав учнів з успішним закінченням навчального року та побажав випускникам успіхів у їхньому подальшому житті.

 

Школа-інтернат знаходиться у колишньому маєтку пані Сумовської, який вона заповіла дітям сиротам на поч. XX ст. Наразі сучасно оснащена школа забезпечує корекційну спрямованість навчально-виховного процесу, лікувально-профілактичну, відновлювальну і оздоровчу роботу для вихованців віком від 7 до 17 років. Для створення оптимальних умов для розвитку дітей з особливими освітніми потребами, реабілітація в закладі забезпечується поєднанням педагогічного (корекційного), психологічного, соціального, медичного, професійно-трудового супроводу.

 

На потреби школи були передані зручні крісла, які будуть використовувати для різноманітних заходів та зібрань. Вихованці школи-інтернату отримали гостинці та смаколики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь