Участь В.Палія у засіданні круглого столу на тему: «Прозорість місцевого самоврядування як складова процесу децентралізації. Практика сьогодення. Шляхи розвитку».

Дата: 01.05.2024 11:21
Кількість переглядів: 48

30 квітня 2024 року у м.Житомирі, за ініціативи Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, у змішаному форматі (онлайн та офлайн) проведено засідання круглого столу на тему: «Прозорість місцевого самоврядування як складова процесу децентралізації. Практика сьогодення. Шляхи розвитку».

До участі у заході було запрошено народних депутатів України, заступника голови Житомирської обласної ради Володимира Ширму, заступника голови Житомирської районної ради Володимира Палія, голів районних рад Житомирського району, представників провідних асоціацій місцевого самоврядування, міжнародних та вітчизняних організацій, експертної спільноти.

Предметом обговорення стали питання щодо прозорості і відкритості місцевого самоврядування, презентація та обговорення ключових положень Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь