Рішення №397 «Про  створення тимчасової спеціальної комісії з питань дотримання законодавства у сфері  екології та природних ресурсів на  території   Житомирського    району»

Кількість переглядів: 43
Скликання: 8 скликання
Сесія: 28 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 24.05.2024
Номер документу: 397
Назва документу: Про  створення тимчасової спеціальної комісії з питань дотримання законодавства у сфері  екології та природних ресурсів на  території   Житомирського    району
Прикріплені файли:
  1. Додаток до рішення (0.13 МБ)


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 397

(двадцять восьма сесія восьмого скликання)

 

 

від 24 травня  2024 р.

               

Про  створення тимчасової

спеціальної комісії з питань

дотримання законодавства

у сфері  екології та природних ресурсів

на  території   Житомирського    району

 

         Розглянувши звернення депутата Житомирської районної ради О. Міщенка від 16.05.2024р., відповідно до статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 124, 125 регламенту Житомирської районної ради восьмого скликання, затвердженого рішенням 2 сесії районної ради 8 скликання від 22.12.2020р. № 17,враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища, природних ресурсів від 17.05.2024 року. районна рада:

ВИРІШИЛА:

 

         1. Створити терміном до 30 листопада 2025 року тимчасову спеціальну комісію з питань дотримання  законодавства у сфері екології, природних ресурсів на території Житомирського району (далі тимчасова спеціальна комісія) та затвердити її склад згідно додатку.

         2. Визначити завданнями комісії вивчення, надання фахової та експертної оцінки щодо дотримання законодавства України, надання пропозицій та практичних рекомендацій при розгляді та вирішенні питань та проблем у сфері екології та природних ресурсів на території Житомирського району.

         3. Тимчасовій спеціальній комісії протягом шести місяців подати на розгляд  районної ради звіт та пропозиції за результатами роботи, а у випадку виявлення фактів порушення законодавства України - негайно інформувати правоохоронні органи.

         4. Надати право заступнику голови районної ради, в разі необхідності вносити зміни в склад тимчасової спеціальної комісії шляхом прийняття розпорядження, з подальшим його затвердженням рішенням районної ради.

           5. Контроль за виконанням рішення покласти  на   заступника голови районної ради В.М. Палія.

 

Заступник голови районної ради                                  В.ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь