Проекти рішень №--- «Про затвердження типового договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки несільськогосподарського призначення, що передбачається до продажу та типового договору на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна»

Кількість переглядів: 10
Скликання: 8 скликання
Сесія: 28 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 03.05.2024
Номер документу: ---
Назва документу: Про затвердження типового договору про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки несільськогосподарського призначення, що передбачається до продажу та типового договору на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна
Прикріплені файли:
  1. Типовий договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки несільськогосподарського призначення, що передбачається до продажу (0.23 МБ)
  2. Типовий договір на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна (0.24 МБ)


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № ____                                                           ПРОЕКТ

(двадцять восьма сесія восьмого скликання)

 

від «17» травня 2024 року

 

Про затвердження типового договору про
оплату авансового внеску в рахунок оплати
ціни земельної ділянки несільськогосподарського
призначення, що передбачається до продажу
та типового договору на проведення експертної
грошової оцінки земельної ділянки
несільськогосподарського призначення,
на якій розташовано об’єкти нерухомого майна

 

Відповідно до ст. 10, 120, 128 Земельного кодексу України, ст.. 43,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оцінку земель», Постанови Кабінету Міністрів України від 22.04.2009 №381 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 р. №2075 (зі змінами та доповненнями), враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від __  травня 2024 р,  районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити типовий договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки несільськогосподарського призначення, що передбачається до продажу згідно з додатком.

 

2. Затвердити типовий договір на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна (додаток 2).

 

3.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

                                                                

Заступник голови районної ради                                                   В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь