Проекти рішень №--- «Про внесення змін в додаток до рішення районної ради від 23.12.2022 року № 287 «Про затвердження списку присяжних до Житомирського районного суду»»

Кількість переглядів: 14
Скликання: 8 скликання
Сесія: 28 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 03.05.2024
Номер документу: ---
Назва документу: Про внесення змін в додаток до рішення районної ради від 23.12.2022 року № 287 «Про затвердження списку присяжних до Житомирського районного суду»
Прикріплені файли:
  1. Список осіб, що будуть залучатися до розгляду справ, як  присяжні, у Житомирському районному суді Житомирської області (0.14 МБ)


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № ____                                                           ПРОЕКТ

(двадцять восьма сесія восьмого скликання)

 

від «17» травня 2024 року

 

Про внесення змін в додаток до
рішення районної ради
від
 23.12.2022 року № 287 «Про
затвердження списку присяжних до
Житомирського районного суду»

Розглянувши наказ Житомирського районного суду Житомирської області від 19.04.2024 року № 7-К «Про увільнення Климчук-Побережник В.А. від виконання обов’язків присяжного суду» та подані заяви про включення до списку присяжних, відповідно до ст. ст.  64, 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», керуючись ст. 43, 59, 59¹ Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування  від _________2024 року

 

ВИРІШИЛА:

    1.  Внести зміни в додаток до рішення 19 сесії 8 скликання від 23.12.2022 року № 287 «Про затвердження списку присяжних до Житомирського суду», а саме:

   1.1 Виключити Климчук-Побережник Вікторію Анатоліївну зі списку осіб, що будуть залучатися до розгляду справ, як  присяжні, у Житомирському районному суді Житомирської області.

   2.1 Включити до списку осіб, що будуть залучатися до розгляду справ, як  присяжні, у Житомирському районному суді Житомирської області згідно з додатком.

 

   2. Виконавчому апарату Житомирської районної ради надіслати копію рішення до Територіального  управління Державної судової адміністрації в Житомирській області та Житомирського районного суду Житомирської області.

 

   3. Контроль за виконанням цього рішення  покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування.

 

Заступник голови районної ради                                                В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь