Рішення №384 «Про затвердження акта приймання-передачі у спільну сумісну комунальну власність Старосілецької та Харитонівської сільських рад Житомирського району Житомирської області нерухомого майна – адміністративної будівлі з господарськими спорудами за адресою: м. Коростишів, вул. Святотроїцька, 18.»

Кількість переглядів: 37
Скликання: 8 скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 13.02.2024
Номер документу: 384
Назва документу: Про затвердження акта приймання-передачі у спільну сумісну комунальну власність Старосілецької та Харитонівської сільських рад Житомирського району Житомирської області нерухомого майна – адміністративної будівлі з господарськими спорудами за адресою: м. Коростишів, вул. Святотроїцька, 18.
Прикріплені файли:


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 384

(двадцять сьома сесія восьмого скликання)

 

від «13» лютого 2024 року

 

Про затвердження акта приймання-передачі

у спільну сумісну комунальну власність

Старосілецької та Харитонівської сільських

рад Житомирського району Житомирської

області нерухомого майна – адміністративної

будівлі з господарськими спорудами за адресою:

м. Коростишів, вул. Святотроїцька, 18.        

 

На виконання рішення 26 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 22.12.2023 № 351 «Про безоплатну передачу нерухомого майна  у комунальну власність Старосілецької та Харитонівської сільських рад», враховуючи розпорядження голови Житомирської районної ради від 18.01.2024 р. № 3-ОД  «Про створення комісії по прийманню-передачі нерухомого майна у спільну сумісну комунальну власність Старосілецької сільської ради та Харитонівської сільської ради», рішення 39 сесії Старосілецької сільської ради Житомирського району Житомирської області 8 скликання від 19.01.2024 р. «Про прийняття індивідуально визначеного майна (основні засоби та інші необоротні матеріальні активи)  у спільну сумісну комунальну власність», рішення 37 сесії  Харитонівської  сільської ради Житомирського району Житомирської області 8 скликання від 24.01.2024 р. «Про прийняття індивідуально визначеного майна (основні засоби та інші необоротні матеріальні активи) у спільну сумісну комунальну власність», висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 06.02.2024 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити акт приймання-передачі у спільну сумісну комунальну власність Старосілецької ради Житомирського району Житомирської області та Харитонівської сільської ради Житомирського району Житомирської області нерухомого майна - адміністративної будівлі з господарськими спорудами за адресою: Житомирська область, Житомирський район, м. Коростишів, вул. Святотроїцька, 18 (додається).        

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

Заступник голови районної ради                                                   В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь