Рішення №376 «Про затвердження Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони, сил безпеки і оборони на території Житомирського району на 2024-2025 роки»

Кількість переглядів: 31
Скликання: 8 скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 13.02.2024
Номер документу: 376
Назва документу: Про затвердження Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони, сил безпеки і оборони на території Житомирського району на 2024-2025 роки
Прикріплені файли:
  1. Додатки до рішення 1, 2 (0.18 МБ)


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 376

(двадцять сьома сесія восьмого скликання)

 

від «13» лютого 2024 року

 

Про затвердження Програми надання
матеріально-технічної допомоги
підрозділам територіальної оборони,
сил безпеки і оборони на території
Житомирського району на 2024-2025 роки

 

Відповідно до Законів України «Про оборону України», «Про основи національного спротиву», «Про правовий режим воєнного стану», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про місцеві державні адміністрації», п. 17 ст. 91, пункту 22-8 розділу VI «Прикінцевих перехідних положень» Бюджетного кодексу України, «Доктрини територіальної оборони», затвердженої наказом Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України від 04 січня 2022 року № 1 та інших нормативно – правових актів, з метою відсічі збройної агресії російської федерації проти України, забезпечення національної безпеки, підвищення обороноздатності та здійснення заходів щодо матеріально-технічної підтримки особового складу підрозділів територіальної оборони Житомирського району при проведенні занять, тренувань та навчань, здійснення заходів щодо оборони територій та захисту населення на визначених місцевостях, враховуючи висновки та рекомендації засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 13.02.2024 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони підрозділам територіальної оборони,  сил безпеки і оборони на території Житомирського району на 2024-2025 роки (далі – Програма) (додаток 1).

2. Затвердити Порядок використання коштів, передбачених на виконання заходів Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони підрозділам територіальної оборони, сил безпеки і оборони на території Житомирського району на 2024-2025 роки (далі – Порядок) (додаток 2).

3. Визнати таким що втратило чинність рішення районної ради від 06.10.2023р. № 348 «Про затвердження Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району на 2023-2024 роки».

4. Контроль за виконанням цього рішення, Програми та Порядку покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

Заступник голови районної ради                                                       В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь