Рішення №375 «Про хід виконання за 2023 рік Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району (військова частина А7307), Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району на 2023-2024 роки»

Кількість переглядів: 22
Скликання: 8 скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 13.02.2024
Номер документу: 375
Назва документу: Про хід виконання за 2023 рік Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району (військова частина А7307), Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району на 2023-2024 роки
Прикріплені файли:
  1. Звіт про хід виконання Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району (військова частина А7307) (0.35 МБ)


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 375

(двадцять сьома сесія восьмого скликання)

 

від «13» лютого 2024 року

 

Про хід виконання за 2023 рік Програми надання
матеріально-технічної допомоги підрозділам
територіальної оборони на території
Житомирського району (військова частина А7307),
Програми надання матеріально-технічної
допомоги підрозділам територіальної оборони
на території Житомирського району на 2023-2024 роки

 

Відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою реалізації в районі завдань Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району (військова частина А7307) та Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району на 2023-2024 роки за 2023 рік, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії  районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 06.02.2024 року,  районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Інформацію начальника відділу оборонної роботи та цивільного захисту, охорони праці Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Вакульчук Ю.О.  про хід виконання Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району (військова частина А7307), затвердженої рішенням сесії  районної ради  від 23.12.2022 № 280 та Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району на 2023-2024 роки, затвердженої рішенням сесії  районної ради  від 06.10.2023 № 348  за 2023 рік взяти  до відома (додається).

 

2. Рекомендувати відділу оборонної роботи та цивільного захисту, охорони праці Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області продовжити роботу у напрямку:

-  матеріально-технічному забезпеченні підрозділів ТрО;

-  взаємодії районної військової адміністрації, правоохоронних органів, органів військового управління при підготовці до виконання та при виконанні завдань територіальної оборони;

- військово-патріотичного і духовно-морального виховання населення, прищеплення почуття особистої відповідальності за захист Батьківщини, міста, селища, своєї родини.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

Заступник голови районної ради                                                            В. ПАЛІЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь