Розпорядження №4-ОД «Про скликання чергової 27 сесії районної ради 8 скликання»

Кількість переглядів: 18
Скликання: 8 скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Розпорядження
Дата: 26.01.2024
Номер документу: 4-ОД
Назва документу: Про скликання чергової 27 сесії районної ради 8 скликання
Прикріплені файли:


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

                                                      РОЗПОРЯДЖЕННЯ                                                        

 

 

від «26» січня 2024 року                                                                                                  № 4-ОД

 

Про скликання чергової
27 сесії районної ради
8 скликання

 

Відповідно до ст. 46, 55, 56 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 13 Регламенту Житомирської районної ради восьмого скликання:

 

  1. Скликати чергову 27 сесію Житомирської районної ради восьмого скликання, пленарне засідання якої провести 09 лютого 2024 року об 11 годині 00 хвилин у великій залі засідань районної ради, за адресою: 10003, м. Житомир, вул. Л.Українки, 1.

 

На сесію внести наступні питання:

 

  1. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Житомирського району за 2023 рік.
  2. Про внесення змін до районного бюджету Житомирського району на 2024 рік.
  3. Про хід виконання за 2023 рік Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території  Житомирського району (військова частина А7307), Програми надання матеріально-технічної  допомоги підрозділам територіальної оборони  на території Житомирського району на 2023-2024 роки.
  4. Про внесення змін до Програми забезпечення  виконання рішень суду на 2021-2030 роки по Управлінню соціального захисту населення Житомирської районної державної адміністрації.
  5. Про виконання  районної цільової Програми   запобігання,   протидії домашньому насильству та торгівлі людьми  за 2023 рік.
  6. Про виконання районної цільової  Програми      підтримки       сім`ї, забезпечення гендерної  рівності за 2023 рік.
  7. Про виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей Житомирського району за 2023 рік.
  8. Про затвердження Комплексної програми сім'ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, оздоровлення та відпочинку дітей, запобігання і протидії домашньому насильству та торгівлі людьми Житомирського району на 2024 рік.
  9. Про дострокове  припинення  договору оренди від 21.11.2017 р. № 8258 нерухомого майна за  адресою:  Житомирська область, Житомирський район, смт.  Гуйва, вул. Армійська, 25.
  10. Про затвердження акта приймання-передачі нерухомого майна – приміщення, загальною  площею 66,2 кв.м. за адресою: Житомирська область, Житомирського район с. Іванівка,  вул. Лесі Українки, 58г у комунальну власність Березівської сільської ради Житомирського району Житомирської області.
  11. Про затвердження акта приймання-передачі у спільну сумісну комунальну власність  Старосілецької та Харитонівської сільських рад Житомирського району Житомирської області нерухомого майна – адміністративної будівлі з господарськими спорудами за адресою: м. Коростишів, вул. Святотроїцька, 18.
  12. Про поділ нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир вул. Вокзальна, 12.
  13. Про затвердження переліку об'єкті малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району, що підлягають приватизації у 2024 році
  14. Про приватизацію нерухомого майна – частини нежитлового приміщення, загальною площею 351,3 кв.м., за адресою: місто Житомир, вул. Вокзальна, 12.
  15. Про приватизацію нерухомого майна – частини нежитлового приміщення, загальною площею 96,7 кв.м., за адресою: місто Житомир, вул. Вокзальна, 12.
  16. Про приватизацію нерухомого майна – частини нежитлового приміщення, загальною площею 153,5 кв.м., за адресою: місто Житомир, вул. Вокзальна, 12.
  17. Про включення до переліку об'єктів малої приватизації спільної власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району, що підлягають приватизації у 2024 році майна, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Б. Тена, 16.
  18. Про приватизацію майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Б. Тена, 16.
  19. Про звіт про роботу комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської районної ради за 2023 рік.
  20. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
  21. Про внесення змін до рішення районної ради від 25.02.2021 року № 106 «Про затвердження графіку особистого прийому громадян депутатами районної ради восьмого скликання».
  22. Різне.

 

  1. Засідання постійних комісій провести за окремим графіком.

 

  1. Організаційному відділу виконавчого апарату районної ради забезпечити доведення цієї інформації до депутатів районної ради та мешканців району шляхом розміщення відповідної інформації на офіційному веб-сайті районної ради, інформаційному стенді районної ради та оприлюднення цього розпорядження на офіційному веб-сайті та інформаційному стенді районної ради.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Заступник голови районної ради                                         В. ПАЛІЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь