Проекти рішень №--- «Про приватизацію нерухомого майна – частини нежитлового приміщення, загальною площею 96,7 кв.м., за адресою: місто Житомир, вул. Вокзальна, 12»

Кількість переглядів: 40
Скликання: 8 скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 09.02.2024
Номер документу: ---
Назва документу: Про приватизацію нерухомого майна – частини нежитлового приміщення, загальною площею 96,7 кв.м., за адресою: місто Житомир, вул. Вокзальна, 12
Прикріплені файли:


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № ____                                                           ПРОЕКТ

(двадцять сьома  сесія восьмого скликання)

 

від «09» лютого 2024 року

 

Про приватизацію нерухомого майна –

частини нежитлового приміщення,

загальною площею 96,7 кв.м., за адресою:

місто Житомир, вул. Вокзальна, 12

 

Керуючись статтями 10, 11 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. №432 «Про порядок проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації»,  враховуючи рішення 21 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 30.03.2023 р. № 312 «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району», висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від __.02.2024 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об'єкт малої приватизації – частина нежитлового приміщення, загальною площею 96,7 кв.м., за адресою: Житомирська область, Житомирський район, м. Житомир, вул. Вокзальна, 12 (далі – об’єкт малої приватизації), що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району та перебуває на балансі Житомирської районної ради.

 

2. Доручити заступнику голови Житомирської районної ради Палію В.М. створити аукціонну комісію для продажу об’єкта малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району (далі - аукціонна комісія) частини нежитлового приміщення, загальною площею 96,7 кв.м., за адресою: м. Житомир, вул. Вокзальна, 12.

 

3. Аукціонній комісії, відповідно до повноважень, визначених п. 5 розділу ІІ Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району:

    - розробити умови продажу об’єкта малої приватизації та подати на затвердження органу приватизації (Житомирській районній раді);

 - визначити стартову ціну об’єкта малої приватизації;

 - визначити стартову ціну об’єкта малої приватизації з урахуванням зниження стартової ціни;

 - розробити інформаційне повідомлення про проведення аукціону по продажу об’єкта малої приватизації та подати на затвердження органу приватизації.

 

4. Кошти, що надійшли від продажу нерухомого майна, спрямовуються до районного бюджету.

 

5. Виконавчому апарату Житомирської районної ради забезпечити опублікування цього рішення на офіційному сайті Житомирської районної ради та в електронній торговій системі.

 

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

Заступник голови районної ради                                                      В.ПАЛІЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь