Проекти рішень №--- «Про включення до переліку об'єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району, що підлягають приватизації у 2024 році майна, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Б. Тена, 16»

Кількість переглядів: 29
Скликання: 8 скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 09.02.2024
Номер документу: ---
Назва документу: Про включення до переліку об'єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району, що підлягають приватизації у 2024 році майна, що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Б. Тена, 16
Прикріплені файли:


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № ____                                                           ПРОЕКТ

(двадцять сьома  сесія восьмого скликання)

 

від «09» лютого 2024 року

 

Про включення до переліку об'єктів

малої приватизації спільної власності

територіальних громад сіл, селищ, міст

Житомирського району, що підлягають

приватизації у 2024 році майна, що

знаходиться за адресою: м. Житомир,

вул. Б. Тена, 16

 

Керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від __.02.2024 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Включити до  переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району, що підлягають приватизації у 2024 році:  

 

Нерухоме майно, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району – комплекс будівель та споруд громадського призначення за адресою: Житомирська область, Житомирський район місто Житомир, вул. Бориса Тена, 16, а саме: адміністративна будівля, загальною площею 378,3 кв.м., гараж, загальною площею 149,2 кв.м., гараж, загальною площею 29,2 кв.м., сарай, загальною площею 10,6 кв.м, гараж, загальною площею 18,8 кв.м., гараж, загальною площею 18,1 кв.м., вбиральня, огорожа, а також індивідуально визначене майно: котел – 2 шт, насос – 2 шт., лічильник природного газу, лічильник електроенергії.

 

2. Виконавчому апарату Житомирської районної ради забезпечити опублікування переліку об’єктів, що підлягають приватизації, на офіційному сайті Житомирської районної ради та в електронній торговій системі.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

 Заступник голови районної ради                                                       В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь