Проекти рішень №--- «Про затвердження переліку об'єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району, що підлягають приватизації у 2024 році»

Кількість переглядів: 33
Скликання: 8 скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 09.02.2024
Номер документу: ---
Назва документу: Про затвердження переліку об'єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району, що підлягають приватизації у 2024 році
Прикріплені файли:

 


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № ____                                                           ПРОЕКТ

(двадцять сьома  сесія восьмого скликання)

 

від «09» лютого 2024 року

 

Про затвердження переліку об'єктів

малої приватизації спільної власності

територіальних громад сіл, селищ, міст

Житомирського району, що підлягають

приватизації у 2024 році

 

Керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від __.02.2024 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити перелік об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району, що підлягають приватизації у 2024 році, а саме:

 

1.1. Частина нежитлового приміщення загальною площею 351,3 кв.м., за адресою: Житомирська область, Житомирський район, місто Житомир,      вул.  Вокзальна, 12.

 

1.2. Частина нежитлового приміщення загальною площею 96,7 кв.м., за адресою: Житомирська область, Житомирський район, місто Житомир, вул.  Вокзальна, 12.

 

1.3. Частина нежитлового приміщення загальною площею 153,5 кв.м., за адресою: Житомирська область, Житомирський район, місто Житомир, вул.  Вокзальна, 12.

 

2. Виконавчому апарату Житомирської районної ради забезпечити опублікування переліку об’єктів, що підлягають приватизації, на офіційному сайті Житомирської районної ради та в електронній торговій системі.

 

3. Скасувати рішення 26 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 22.12.2023р. № 364 «Про намір передачі в оренду шляхом проведення аукціону частини приміщення загальною площею 351,30 кв.м. за адресою:   м. Житомир, вул. Вокзальна, 12».

 

4. Вважати такими, що втратили чинність: рішення 28 сесії Житомирської районної ради 7 скликання від 29.11.2019 р. № 969 «Про затвердження об’єктів нерухомого майна територіальних громад сіл, селищ Житомирського району, що підлягають приватизації у 2019 році» та рішення 29 сесії Житомирської районної ради 7 скликання від 24 грудня 2019 р. № 999 «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна територіальних громад сіл, селищ Житомирського району, що підлягають приватизації у 2020 році».

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

 Заступник голови районної ради                                                       В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь