Рішення №351 «Про безоплатну передачу нерухомого майна за адресою: м. Коростишів, вул. Святотроїцька, 18, у комунальну власність Старосілецької та Харитонівської сільських рад»

Кількість переглядів: 18
Скликання: 8 скликання
Сесія: 26 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 22.12.2023
Номер документу: 351
Назва документу: Про безоплатну передачу нерухомого майна за адресою: м. Коростишів, вул. Святотроїцька, 18, у комунальну власність Старосілецької та Харитонівської сільських рад
Прикріплені файли:


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 351

(двадцять шоста сесія восьмого скликання)

 

від «22» грудня 2023 року

 

Про безоплатну передачу нерухомого
майна за адресою: м. Коростишів,
вул. Святотроїцька, 18,
у комунальну
власність Старосілецької та
Харитонівської
сільських рад

 

Розглянувши звернення Старосілецької сільської ради від 18.10.2023 р. № 1490 та Харитонівської сільської ради від 18.10.2023 р. № 1904, з метою врегулювання питань передачі майна, що належало до спільної власності територіальних громад сіл, міста Коростишівського району, у комунальну власність територіальних громад, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Положенням про порядок передачі об’єктів державної власності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482 зі змінами та доповненнями, враховуючи рішення 17 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 24.06.2022 р. № 265 «Про внесення змін до рішення 16 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 24.06.2022 р. № 245 «Про безоплатну передачу майна у комунальну власність Коростишівської міської ради Житомирського району Житомирської області», висновки та рекомендації тимчасової узгоджувальної робочої групи по вирішенню питань щодо передачі майна, що належало до спільної власності територіальних громад сіл, міста Коростишівського району, у комунальну власність територіальних громад (протокол від 02.02.2023 р. № 3), висновки та рекомендації постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 22.12.2023 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. На правах правонаступника Коростишівської районної ради Житомирської області передати безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району у спільну сумісну комунальну власність Старосілецької сільської ради Житомирського району Житомирської області (код ЄДРПОУ 04348705) та Харитонівської сільської ради Житомирського району Житомирської області (код ЄДРПОУ 04348740) нерухоме майно – адміністративну будівлю з господарськими спорудами за адресою: Житомирська область, Житомирський район, місто Коростишів, вул. Святотроїцька, 18, балансовою вартістю 197197,00 грн.
  2. Передачу майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, у спільну сумісну комунальну власність Старосілецької сільської ради Житомирського району Житомирської області та Харитонівської сільської ради Житомирського району Житомирської області провести із забезпеченням документального оформлення згідно з чинним законодавством за актами приймання-передачі.
  3. Доручити заступнику голови Житомирської районної ради Палію В.М.:
    1.  Створити комісію по прийманню-передачі нерухомого майна, вказаного в пункті 1 цього рішення.
    2.  Затвердити акт приймання-передачі майна, вказаного в пункті 1 цього рішення.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

Заступник голови районної ради                                            В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь