Проекти рішень №--- «Про намір передачі в оренду шляхом проведення аукціону частини приміщення загальною площею 351,30 кв.м. за адресою: м. Житомир, вул. Вокзальна, 12»

Кількість переглядів: 6
Скликання: 8 скликання
Сесія: 26 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 11.12.2023
Номер документу: ---
Назва документу: Про намір передачі в оренду шляхом проведення аукціону частини приміщення загальною площею 351,30 кв.м. за адресою: м. Житомир, вул. Вокзальна, 12
Прикріплені файли:


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № ____                                                           ПРОЕКТ

(двадцять шоста сесія восьмого скликання)

 

від «22» грудня 2023 року

 

Про намір передачі в оренду шляхом
проведення аукціону частини
приміщення загальною площею
351,30 кв.м. за адресою: м. Житомир,
вул. Вокзальна, 12

 

Відповідно до статей 43, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 р. № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», враховуючи рішення 24 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 06.10.2023 р. № 340 «Про внесення змін до Переліків першого та другого типу об’єктів оренди шляхом затвердження цих переліків у новій редакції», дані технічного паспорту нежитлових приміщень за адресою: м. Житомир, вул. Вокзальна, 12, виготовлений ФОП Іваницька Н.А. станом на 25.11.2019 р. (інвентаризаційна справа № 16274), актуальну інформацію з витягу Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав власності на об’єкт нерухомого майна (реєстраційний номер 2005971018101) загальною площею 601,5 кв.м., за адресою: м. Житомир, вул. Вокзальна, 12, висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від __.12.2023 року, районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Передати в оренду шляхом проведення аукціону об’єкт нерухомого майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району – частину приміщення загальною площею 351,3 кв.м., за адресою: м. Житомир, вул. Вокзальна, 12, включений, як об’єкт оренди, до Переліку першого типу об’єктів оренди, які підлягають передачі в оренду на аукціоні, затвердженого рішенням 24 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 06.10.2023 р. № 340 «Про внесення змін до Переліків першого та другого типу об’єктів оренди шляхом затвердження цих переліків у новій редакції».

 

2. Затвердити умови оренди об’єкта нерухомого майна (згідно з додатком).

 

3. Доручити виконавчому апарату Житомирської районної ради розробити та опублікувати в електронній торговій системі оголошення про передачу майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, в оренду на аукціоні, а також вчиняти інші дії,необхідні для проведення та завершення електронного аукціону, встановлені Законом України «Про оренду державного та комунального майна» та Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 006.2020р. № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна».

 

4. Доручити заступнику голови Житомирської районної ради підписати та затвердити протокол аукціону, договір оренди, акт приймання-передачі нерухомого майна, інші документи від імені Житомирської районної ради, як Власника, Орендодавця та Балансоутримувача об’єкта оренди.

 

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

Заступник голови районної ради                                            В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь