Проекти рішень №--- «Про безоплатну передачу нерухомого майна за адресою: м. Коростишів, вул. Святотроїцька, 18, у комунальну власність Коростишівської міської ради»

Кількість переглядів: 16
Скликання: 8 скликання
Сесія: 26 сесія
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 11.12.2023
Номер документу: ---
Назва документу: Про безоплатну передачу нерухомого майна за адресою: м. Коростишів, вул. Святотроїцька, 18, у комунальну власність Коростишівської міської ради
Прикріплені файли:


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № ____                                                           ПРОЕКТ

(двадцять шоста сесія восьмого скликання)

 

від «22» грудня 2023 року

 

Про безоплатну передачу нерухомого
майна за адресою: м. Коростишів,
вул. Святотроїцька, 18,
у комунальну
власність Коростишівської міської ради

 

Розглянувши звернення Коростишівської міської ради Житомирського району Житомирської області від 28.09.2023 р. № 03-27/2450, з метою врегулювання питань передачі майна, що належало до спільної власності територіальних громад сіл, міста Коростишівського району у комунальну власність територіальних громад, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Положенням про порядок передачі об’єктів державної власності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482 зі змінами та доповненнями, враховуючи рішення 17 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 24.06.2022 р. № 265 «Про внесення змін до рішення 16 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 24.06.2022 р. № 245 «Про безоплатну передачу майна у комунальну власність Коростишівської міської ради Житомирського району Житомирської області», підпункт 3.3. пункту 3 рішення Коростишівської міської ради Житомирського району Житомирської області від 15.03.2022 року № 408 «Про звернення Коростишівської міської ради до Житомирської районної ради», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від __.12.2023 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. На правах правонаступника Коростишівської районної ради Житомирської області передати безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району у комунальну власність Коростишівської міської ради Житомирського району Житомирської області (код ЄДРПОУ 04053660) нерухоме майно – адміністративну будівлю з господарськими спорудами за адресою: Житомирська область, Житомирський район, місто Коростишів, вул. Святотроїцька, 18, балансовою вартістю 197 197,00 грн.
  2. Передачу майна, зазначеного в п 1 цього рішення, у комунальну власність Коростишівської міської ради Житомирського району Житомирської області провести із забезпеченням документального оформлення згідно з чинним законодавством за актами приймання-передачі.
  3. Доручити комісії по прийманню-передачі майна, що належало до спільної власності територіальних громад сіл, міста Коростишівського району, створеної відповідно до розпорядження голови районної ради від 13 жовтня 2022 року № 40-ОД «Про створення комісії по прийманню-передачі майна, що належало до спільної власності територіальних громад сіл, міста Коростишівського району», забезпечити приймання-передачу майна, вказаного в пункті 1 цього рішення, у комунальну власність Коростишівської міської ради Житомирського району Житомирської області із забезпеченням документального оформлення згідно з чинним законодавством за актами приймання-передачі.
  4. Доручити заступнику голови Житомирської районної ради Палію В.М. затвердити акт приймання-передачі майна, вказаного в пункті 1 цього рішення.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

Заступник голови районної ради                                            В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь