Рішення №859 «Про відшкодування коштів фізичній особі – підприємцю Микитюк Ірині Василівні»

Кількість переглядів: 4
Скликання: 7 скликання
Сесія: 24 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 24.04.2019
Номер документу: 859
Назва документу: Про відшкодування коштів фізичній особі – підприємцю Микитюк Ірині Василівні
Прикріплені файли:


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 859

(двадцять четверта сесія сьомого скликання)

 

від «24» квітня 2019 року

 

Про відшкодування коштів
фізичній особі – підприємцю
Микитюк  Ірині Василівні

 

 

Керуючись  ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.3. статті 18-1. Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним Кодексом України, Положенням про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, затвердженим рішенням 20 сесії районної ради 6 скликання від 27.11.2013 р. №416, зі змінами та доповненнями, на виконання рішення 23 сесії Житомирської районної ради 7 скликання від 25 лютого 2019 року № 834 «Про  розгляд звернення ФОП  Микитюк І.В. щодо відшкодування вартості виконаних робіт», враховуючи  рішення 5 сесії районної ради 7 скликання від 29.04.2016 р. №93 «Про надання дозволу на поліпшення об’єкта оренди та проведення реконструкції нежилого приміщення», подані орендарем Фізичною особою – підприємцем Микитюк Іриною Василівною документи, що підтверджують виконання робіт, у тому числі придбання товарів та послуг у рамках виконання цих робіт та актів приймання-передачі робіт і послуг з поліпшення об’єкту оренди та проведення реконструкції нежилого приміщення, за адресою: м. Житомир, вул. Вокзальна, 12, висновки постійної комісії районної ради з питань бюджету і комунальної власності  від 19.04.2019р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити суму відшкодування вартості  поліпшення  об’єкту  оренди та проведення реконструкції нежилого приміщення, за адресою: м. Житомир, вул. Вокзальна, 12, за 2016 рік,  яка складає 304 677,00  грн  (триста  чотири  тисячі  шістсот  сімдесят  сім  гривень  00 копійок), та відшкодувати її фізичній  особі-підприємцю  Микитюк  Ірині  Василівні (ід. код _____________).

 

2. Житомирській районній державній адміністрації та управлінню фінансів Житомирської районної державної адміністрації  забезпечити виконання  цього  рішення  у  межах  можливостей  районного  бюджету та в обсягах, визначених рішенням районної ради про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік.

 

3. Уповноважити голову Житомирської районної ради Крутія С.Г. на укладення  та підписання договору із фізичною  особою - підприємцем  Микитюк  І. В. про відшкодування вартості поліпшення  об’єкту  оренди та проведення реконструкції нежилого приміщення за 2016 рік в обсягах, визначених  рішенням районної ради про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради  з питань бюджету і комунальної власності.

 

 

 

Голова районної ради                                                                С.КРУТІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь