Рішення №865 «Про внесення змін до окремих рішень Житомирської районної ради 7 скликання»

Кількість переглядів: 6
Скликання: 7 скликання
Сесія: 24 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 24.04.2019
Номер документу: 865
Назва документу: Про внесення змін до окремих рішень Житомирської районної ради 7 скликання
Прикріплені файли:


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 867

(двадцять четверта сесія сьомого скликання)

 

від «24» квітня 2019 року

 

Про внесення змін до окремих рішень
Житомирської районної ради
7 скликання

 

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку зі зміною у структурі райдержадміністрації, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики,  забезпечення діяльності депутатів  та місцевого самоврядування від 24.04.2019р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до рішення 15 сесії  Житомирської районної ради  7 скликання від 22.12.2017р. № 524 «Про делегування  повноважень відділу освіти Житомирської районної  державної адміністрації  відповідно до Закону України «Про освіту»», замінивши у назві та тексті рішення в усіх позиціях, виразах та відмінках назву структурного підрозділу райдержадміністрації з «відділ освіти райдержадміністрації» на «відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту райдержадміністрації».

 

2. Внести зміни до Порядку конкурсного відбору керівника та педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Житомирського району Житомирської області», затвердженого рішенням 15 сесії  Житомирської районної ради  7 скликання  від 22.12.2017р. № 518 «Про затвердження Порядку конкурсного відбору керівника та педагогічних  працівників комунальної установи  «Інклюзивно-ресурсний центр  Житомирського району Житомирської області»», замінивши в усіх позиціях, виразах та відмінках назву структурного підрозділу райдержадміністрації з «відділ освіти райдержадміністрації» на «відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту райдержадміністрації».

 

3. Внести зміни до додатків, затверджених рішенням 18 сесії Житомирської районної ради  7 скликання від 01.06.2018р. № 624 «Про затвердження умов проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти», а саме:

- у додатку 1 «УМОВИ проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти серед загальноосвітніх навчальних закладів в освітніх округах Житомирського району» замінити в усіх позиціях, виразах та відмінках назву структурного підрозділу райдержадміністрації з «відділ освіти райдержадміністрації» на «відділ освіти, національнопатріотичного виховання, молоді та спорту райдержадміністрації»;

- у додатку 2 «Склад  конкурсної комісії з визначення опорного закладу освіти» Давиденко Світлану Олександрівну – начальника відділу освіти Житомирської районної державної адміністрації замінити на Власюка Миколу Васильовича – в.о. начальника відділу освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту райдержадміністрації.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

 

 

Голова районної ради                                                          С. КРУТІЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь