Рішення №874 «Про призначення директора комунального закладу «Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання» Житомирської районної ради»

Кількість переглядів: 6
Скликання: 7 скликання
Сесія: 25 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 26.06.2019
Номер документу: 874
Назва документу: Про призначення директора комунального закладу «Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання» Житомирської районної ради
Прикріплені файли:
  1. Контракт з директором комунального закладу «Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання» Житомирської районної ради (0.18 МБ)


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 874

(двадцять п'ята сесія сьомого скликання)

 

від «26» червня 2019 року

 

Про призначення директора комунального
закладу «Центр допризовної підготовки та
військово-патріотичного виховання»
Житомирської районної ради

 

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», Положенням про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, затвердженим рішенням двадцятої сесії районної ради шостого скликання від 27.11.2013 року № 416 (зі змінами та доповненнями), Положенням про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти та закладу позашкільної освіти, що належать до спільної власності територіальних громад сіл та селищ Житомирського району, затвердженим рішенням вісімнадцятої сесії сьомого скликання від 01.06.2018 року №622, враховуючи результати конкурсного відбору, рекомендації постійної комісії районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення від 18.06.2019р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Призначити Єпіфанцева Ігоря Володимировича на посаду директора комунального закладу «Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання» Житомирської районної ради з 01 липня 2019 року.

 

2. Відділу освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області укласти контракт з директором комунального закладу «Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання» Житомирської районної ради строком на 2 (два) роки (додається).

 

3. Контроль за  виконанням цього рішення  покласти на  постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

 

 

Голова районної ради                                                         С.  Крутій

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь