Рішення №880 «Про закріплення земельної ділянки на праві постійного користування за Сінгурівським міжшкільним навчально-виробничим комбінатом Житомирського району Житомирської області»

Кількість переглядів: 12
Скликання: 7 скликання
Сесія: 25 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 26.06.2019
Номер документу: 880
Назва документу: Про закріплення земельної ділянки на праві постійного користування за Сінгурівським міжшкільним навчально-виробничим комбінатом Житомирського району Житомирської області
Прикріплені файли:


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 880

(двадцять п'ята сесія сьомого скликання)

 

від «26» червня 2019 року

 

Про закріплення земельної ділянки

на праві постійного користування

за Сінгурівським міжшкільним

навчально-виробничим комбінатом

Житомирського району

Житомирської області

 

Керуючись статтями 43, 60 та пунктом 10 Прикінцевих та перехідних положень  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, Положенням про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, затвердженим рішенням 20 сесії районної ради 6 скликання від 27.11.2013 р. №416, зі змінами та доповненнями, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології від 26.06.2019р.,  районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Закріпити на праві постійного користування за навчальним закладом Сінгурівським міжшкільним навчально-виробничим комбінатом Житомирського району Житомирської області (код ЄДРПОУ 22057874) земельну ділянку, що належить до спільної власності територіальних громад сіл та селищ Житомирського району, за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с. Сінгури, вул. Житомирська, 11а, кадастровий номер: 1822086500:03:001:0570, площа 1.72 га, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

     

2. Директору Сінгурівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Житомирського району Житомирської області Погорую В.О. у встановленому законодавством порядку зареєструвати право постійного користування земельною ділянкою, вказаною у п.1 цього рішення, та оприбуткувати її.

     

3. Контроль за цільовим та ефективним використанням земельної ділянки, визначеної у п.1 цього рішення, покласти на уповноважений орган управління відділ освіти, національно патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської райдержадміністрації (код ЄДРПОУ 02143040).

      

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.

 

Голова районної ради                                                           С.КРУТІЙ     


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь