Рішення №280 «Про затвердження Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району (військова частина А7307) на 2023 рік»

Кількість переглядів: 31
Скликання: 8 скликання
Сесія: 19 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 23.12.2022
Номер документу: 280
Назва документу: Про затвердження Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району (військова частина А7307) на 2023 рік
Прикріплені файли:
  1. 280_Додаток 1 (0.25 МБ)
  2. 280_Додаток 2 (0.13 МБ)


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 280

(дев'ятнадцята сесія восьмого скликання)

 

від «23» грудня 2022 року

 

Про затвердження Програми надання
матеріально-технічної допомоги
підрозділам територіальної оборони
на території Житомирського району
(військова частина А7307) на 2023 рік

 

 

Відповідно до Законів України «Про оборону України», «Про основи національного спротиву», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про місцеві державні адміністрації», п. 17 ст. 91 Бюджетного Кодексу України, «Доктрини територіальної оборони», затвердженої наказом Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України від 04 січня 2022 року № 1 та інших нормативно – правових актів, з метою здійснення заходів щодо підготовки особового складу підрозділів територіальної оборони до охорони важливих стратегічних об’єктів і комунікацій, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, органів військового управління, боротьби з диверсійними та іншими незаконно створеними збройними формуваннями; матеріально-технічного забезпечення потреб особового складу та підрозділів територіальної оборони при проведенні занять, тренувань та навчань, враховуючи висновки та рекомендації засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 19.12.2022 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району (військова частина А7307) на 2023 рік (далі – Програма) (додаток 1).

 

2. Затвердити Порядок використання коштів, передбачених на виконання заходів Програми надання матеріально-технічної допомоги підрозділам територіальної оборони на території Житомирського району (військова частина А7307), на 2023 рік (далі – Порядок) (додаток 2).

 

3. Контроль за виконанням цього рішення, Програми та Порядку покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

Заступник голови районної ради                             В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь