Рішення №286 «Про продовження договорів оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району, строк дії яких завершується у період воєнного стану»

Кількість переглядів: 18
Скликання: 8 скликання
Сесія: 19 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 23.12.2022
Номер документу: 286
Назва документу: Про продовження договорів оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району, строк дії яких завершується у період воєнного стану
Прикріплені файли:


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 286

(дев'ятнадцята сесія восьмого скликання)

 

від «23» грудня 2022 року

 

Про продовження договорів оренди
майна спільної власності територіальних
громад сіл, селищ Житомирського
району, строк дії яких завершується у
період воєнного стану

 

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 01.04.2022 №2181-ІХ, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України від 27.05.2022 № 634 «Про особливості оренди державного та комунального майна у період воєнного стану», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», враховуючи висновки та рекомендації засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 19.12.2022 року, районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Визначити, що договори оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району, строк дії яких завершується у період воєнного стану, вважаються продовженими на період воєнного стану та протягом чотирьох місяців з дати припинення чи скасування воєнного стану.

 

2. Виконавчому апарату Житомирської районної ради Житомирської області забезпечити виконання пункту 1 цього рішення та довести до відома орендарів майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

Заступник голови районної ради                                   В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь