Рішення №325 «Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації – нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 56»

Кількість переглядів: 21
Скликання: 8 скликання
Сесія: 22 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 23.06.2023
Номер документу: 325
Назва документу: Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації – нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 56
Прикріплені файли:
  1. 325_Додаток 1_Протокол засідання аукціонної комісії (0.17 МБ)


УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА

РІШЕННЯ № 325

(двадцять друга сесія восьмого скликання)

 

від «23» червня 2023 року

 

Про затвердження протоколу
засідання аукціонної комісії для
продажу об’єкта малої
приватизації – нежитлового
приміщення за адресою:
м. Житомир, вул. Покровська, 56

 

Керуючись статтями 10, 11 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432 «Про порядок проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації», враховуючи рішення 21 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 30.03.2023 р. № 312 «Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району», рішення 21 сесії Житомирської районної ради 8 скликання від 30.03.2023 р. № 313 «Про приватизацію нерухомого майна – нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 56», розпорядження голови Житомирської районної ради від 18.04.2023 р. № 10-ОД «Про створення комісії для продажу об’єкта малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району – нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 56», висновки та рекомендації постійної комісії районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від 23.06.2023 р., районна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити протокол засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Житомирського району – нежитлового приміщення, загальною площею 50,50 кв.м., за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 56 (додається).

 

  1. Виконавчому апарату Житомирської районної ради до 07.07.2023 року опублікувати інформаційне повідомлення про приватизацію об’єкта малої приватизації на офіційному сайті Житомирської районної ради та в електронній торговій системі.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку.

 

 

Заступник голови районної ради                                            В. ПАЛІЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь